sponsoren

Hacom Assen
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Op deze pagina vindt u de nieuwsbrief die is verzonden naar de organisatoren van de scholen die meedoen aan de Avond4daagse:

Aan de organisator van de Avond4daagse binnen uw school,

Stichting Avond4daagse Assen organiseert dit jaar de 75e Avond4daagse in Assen! En wel van 21 tot en met 24 mei. Wilt u dit jaar ook weer meedoen? Deel dit bericht dan met de organisator van de Avond4daagse binnen uw school. Bent u de organisator? Lees dan snel verder.

Inschrijven kan van 1 tot en met 31 maart via www.avondvierdaagse-assen.nl
Vanaf 1 maart tot en met 31 maart kunt u uw groep online inschrijven via de website. De maximale groepsgrootte is 30 wandelaars. Heeft u meer wandelaars? Dan kunt u deze verdelen over meerdere groepen. U kunt zelf kiezen hoeveel begeleiders u inschrijft. Wel vragen wij u kritisch naar het aantal begeleiders te kijken.

Hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans om vooraan te lopen tijdens de intocht
Goed om te weten: dit jaar delen we de groepen anders in dan vorige jaren. Hoe eerder u zich als groep inschrijft, hoe groter de kans dat uw groep tijdens de intocht  vooraan loopt.

De bijeenkomst Avond4daagse is op woensdag 17 april om 18.30 uur in Het Markehuus
Tijdens deze bijeenkomst zal informatie gegeven worden over de Avond4daagse van 2019 en is er ruimte om vragen te stellen. Ook worden de tassen uitgedeeld en de borstnummers uitgegeven. In verband met de ruimte verzoeken wij u om per organisatie met maximaal twee personen te komen! Graag vooraf aanmelden via info@avond4daagse-assen.nl. U bent welkom vanaf 18.30 uur. Het adres is:

Het Markehuus
Scharmbarg 35
Assen

Tassen uitdelen
In deze  tassen zitten bijvoorbeeld de routeboekjes, promotiemateriaal en wandeldiploma’s voor de kinderen.

Uitgifte borstnummers en overzicht drinkposten
Borstnummers zijn er voor de herkenning van de groepen. De personen met borstnummers moeten daarom vooraan in de groep lopen. Als u de borstnummers voor uw groep ophaalt krijgt u ook een overzicht van drinkposten. U kunt alleen drinkposten plaatsen op de door de organisatie aangewezen plekken. Dit is om hinderlijke en gevaarlijke situaties te voorkomen.  Wij willen u vriendelijk, doch dringend verzoeken u aan deze voorschriften te houden. Drinkposten die niet in de aangewezen zones staan, zullen verwijderd worden.

Feestelijke intocht met als thema ‘Ruimtevaart’. Maak met uw school kans op de bokaal!
Op vrijdagavond is er een feestelijke intocht. Laat uw groep tijdens de intocht op de meest originele manier het thema zien? Dan wint uw groep een bokaal! De wandelaars in de winnende groep krijgen allemaal een vaantje als herinnering. Ook de groepen die op de 2de en 3de plaats eindigen worden niet vergeten. Hoe u het thema laat zien is aan u. Een onafhankelijke jury beoordeelt de groepen. Tijdens de intocht zorgen de muziekkorpsen voor muziek. Met z’n allen zorgen we voor een feestelijke avond!

Houd ook onze website en Facebookpagina in de gaten
We proberen u altijd zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van alle informatie. Helaas lukt dat niet altijd. Houd daarom onze website en Facebookpagina in de gaten. Bijvoorbeeld voor informatie rondom de weersomstandigheden. Of om alle informatie nog eens terug te lezen.


Website: www.avondvierdaagse-assen.nl

Facebook: www.facebook.com/Avond4daagseAssen


Informatie over tarieven vindt u op onze website
Op www.avondvierdaagse-assen.nl leest u er meer over.

Veel succes met de voorbereiding en alvast veel plezier tijdens de Avond4daagse!


Namens Stichting Avond4daagse Assen,

Annemiek Jans – Winkel

Communicatie
info@avond4daagse-assen.nl